Inspiration
Chef Cédric Goris creërt leuke gerechten met de ambachtelijke aardappelgratin van kelderman!

Cédric staat aan het hoofd van de kookploeg van brasserie en zalencomplex Link 21 aan afrit 21 van de E313 in Herentals. Naast de dagelijkse zaakvoering stelt hij met veel plezier het menu samen volledig naar zijn creativiteit. Zijn passie voor koken laat hij direct zien wanneer hij in mum van tijd voor ons meerdere gerechtjes creëert met als basiscomponent de ambachtelijke aardappelgratin van Kelderman.
Cédric werkt graag met producten die in lijn liggen met de gerechten die hij dagelijks met zijn team op tafel zet. Zeker wanneer hij grotere banketten voorbereidt zijn maaltijdcomponenten, die eenvoudig zijn in gebruik met de kwaliteit zoals hij het zelf zou maken, een must. “De gratin is heerlijk van smaak en erg gebruiksvriendelijk, zeker het makkelijk portioneren en uitscheppen in combinatie met het lange bewaartermijn maken het een fijn product om mee te werken” aldus Cédric.
Laat u zeker inspireren door de verschillende creaties die Cédric voor ons heeft samengesteld.
Cédric werkt graag met producten die in lijn liggen met de gerechten die hij dagelijks met zijn team op tafel zet. Zeker wanneer hij grotere banketten voorbereidt zijn maaltijdcomponenten, die eenvoudig zijn in gebruik met de kwaliteit zoals hij het zelf zou maken, een must. “De gratin is heerlijk van smaak en erg gebruiksvriendelijk, zeker het makkelijk portioneren en uitscheppen in combinatie met het lange bewaartermijn maken het een fijn product om mee te werken” aldus Cédric.
Laat u zeker inspireren door de verschillende creaties die Cédric voor ons heeft samengesteld.
heeft u al kennis gemaakt met de vele toepassingen van Kelderman in uw keuken?
Wij inspireren u graag met enkele winterse culinaire gerechten waarbij onze Kelderman producten de perfecte ondersteuning bieden aan uw eigen creativiteit!