Vers maakt het verschil...
Reeds 40 jaar specialiseert Kelderman zich in het bereiden van verse artisanale kroketten en puree.
De aardappelen worden vakkundig geschild, waarna ze op de juiste temperatuur worden gegaard. Een belangrijk onderdeel is het zeven van de gekookte aardappelen, alles wordt gezeefd op 1,5mm en wat groter is wordt verwijderd via de separator. Alles wordt vermengd met hoeveboter, fijn zeezout, peper en muskaatnoot. Deze basis gebruiken we zowel voor de verse kroketjes als de overheerlijke purees.
De aardappelen worden vakkundig geschild, waarna ze op de juiste temperatuur worden gegaard. Een belangrijk onderdeel is het zeven van de gekookte aardappelen, alles wordt gezeefd op 1,5mm en wat groter is wordt verwijderd via de separator. Alles wordt vermengd met hoeveboter, fijn zeezout, peper en muskaatnoot. Deze basis gebruiken we zowel voor de verse kroketjes als de overheerlijke purees.
CORONA
Lieve klanten, chefs,
Het doet ons pijn jullie in overleefmodus te moeten zien gaan. Maar tevens onder de indruk van jullie creativiteit en talloze initiatieven die worden opgestart. Er staan ons nog enkele moeilijke weken te wachten, maar samen met jullie is er de stille hoop om snel weer terug te kunnen opstarten. We zien elkaar een tijdje niet, maar weet dat wij steeds voor jullie klaar staan ! Voor vragen of advies kunnen jullie nog steeds bij ons terecht ! Hou moed en tot heel binnenkort.
Het doet ons pijn jullie in overleefmodus te moeten zien gaan. Maar tevens onder de indruk van jullie creativiteit en talloze initiatieven die worden opgestart. Er staan ons nog enkele moeilijke weken te wachten, maar samen met jullie is er de stille hoop om snel weer terug te kunnen opstarten. We zien elkaar een tijdje niet, maar weet dat wij steeds voor jullie klaar staan ! Voor vragen of advies kunnen jullie nog steeds bij ons terecht ! Hou moed en tot heel binnenkort.